Woonideeën / Wooninspiratie / Woontrends

Woontrends 2017

Uw ideale interieur is iets dat altijd in beweging blijft. Uw smaak kan veranderen en het kan ook gewoon leuk zijn om af en toe iets te veranderen in het interieur. Voor hippe inspiratie kunt u natuurlijk het best de laatste woontrends volgen. Dit zijn op dit moment de woontrends van 2017:

Natuurlijke materialen

Het verwerken van natuurlijke materialen in uw interieur, is een van de grote woontrends op dit moment. Bij natuurlijke materialen kunt u natuurlijk denken aan hout maar ook aan bijvoorbeeld kurk. Het gebruik van kurk in huis is een tijdje niet zo gangbaar geweest, maar is in 2017 weer helemaal hip.

woontrend natuurlijke materialen

Planten in huis

Het is al een aantal jaar in opkomst maar in 2017 zijn planten in uw huis echt helemaal hip. Een aantal planten zorgen voor een rauwe maar frisse uitstraling van uw interieur. Kies voor verschillende kleuren groen en combineer ze met de natuurlijke materialen voor een hip interieur.

woontrends 2017

Donkerblauw

Donkerblauw is de kleur van dit moment! De kleur kan gebruikt worden in alle kamers en heeft een stoere uitstraling. De verschillende soorten donkerblauw kunnen goed gecombineerd worden met koper of brons dat ook erg populair is in 2017. En wat dacht je van het combineren van donkerblauw met de laatste trend (zie hieronder)! Ook kan je ervoor kiezen om donkerblauwe krijtverf te kopen. Krijtverf zorgt ervoor dat je op de muur kan krijten, schrijf een leuke quote op de muur of de wekelijkse boodschappen. Het kan allemaal.

woontrends

Woonaccessoires van leer (opkomende trend!)

Eind 2017 zijn lederen woonaccessoires steeds populairder aan het worden. Leer heeft een stijlvolle uitstraling en past perfect in een robuust interieur. Lederen stoelen, banken en lampenkappen zijn erg gewild dit jaar. Maar denk ook aan kleine lederen accessoires voor in huis, zoals leren handgrepen, plankdragers of een kookshort van leer in de keuken. Je kan leer toevoegen aan je interieur op diverse manieren. Wij zijn erg fan van deze leren plankdragers, erg hip! Zo combineer je de trend van leer en hout op een speelse manier. In het najaar van 2017 is deze trend op komen zetten. De verwachting is dat leer in 2018 nog hipper gaat worden, wil jij een trendy interieur? Voeg leer toe aan je interieur.

Pelletkachel

Tegenwoordig is een pelletkachel een duurzame sfeermalen in huis. Pelletkachels zijn een echte woontrend geworden. Het geeft een gezellig sfeer en een behaaglijke warmte. Pelletkachel is een woontrend met als voordeel dat het ook een duurzaamheidsinvestering is wat in de toekomst weer scheelt in de portemonnee. Pelletkachels worden verwarmd door middel van houtpellets. Houtpellets is resthout dat tot houtkorrels zijn verwerkt.

 

Bron: Pinterest

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *