Woontips / Woontrends

Wooninspiratie opdoen? Bezoek de showrooms van Woonmall Alexandrium

Raak jij langzamerhand wel een beetje uitgekeken op jouw interieur en is het dus tijd voor een nieuwe indeling of nieuwe meubelen? Grote kans dat je nog niet precies weet waar je nou naar op zoek bent. Daarom is het ook handig dat je eerst voldoende inspiratie opdoet voordat je besluit om nieuwe meubels te kopen. En waar kan je nou beter inspiratie opdoen dan in de showroom?

Woonkamer

We besteden allemaal veel tijd in de woonkamer, dus dan is het ook belangrijk dat het interieur je niet tegen gaat staan. Je kan dit makkelijk voorkomen door regelmatig nieuwe accessoires en decoraties toe te voegen en de indeling soms te veranderen. Helpt zelfs dat niet meer?  Dan is het misschien tijd voor een aantal nieuwe meubelen. Wil jij meteen zien hoe jouw nieuwe woonkamer er uit kan zien en welke accessoires goed bij elkaar passen? Bezoek dan eens de showroom van verschillende woonwinkels!

Slaapkamer

In de slaapkamer kom je volledig tot rust. Irritaties door het interieur of interieur dat je gewoonweg niet mooi vindt helpt daar dan natuurlijk niet bij. Tijd voor een nieuwe slaapkamer dus. Het belangrijkste in de slaapkamer is uiteraard het bed. Een bed moet je niet uit een folder kiezen. Een bed moet je echt ervaren voordat je hem koopt. En waar kan je dat nou beter doen dan in de winkel zelf?

Daarnaast wil je natuurlijk ook een bijpassende aankleding van de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan kasten, accessoires en een eventueel bureau met bijpassende stoel(en). Benieuwd welke stijlen jij allemaal in de slaapkamer kunt combineren? Bezoek dan eens de showrooms van meerdere beddenwinkels en laat jezelf goed inlichten over de perfecte slaapkamer voor jou.

Een lekker dagje weg

Wil jij graag wooninspiratie opdoen? Combineer dit dan met een lekker dagje weg. Bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam vind je meer dan 55 woonwinkels onder één dak. Zo kan je voldoende inspiratie opdoen en heb je ook meteen een leuk uitje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *