Woonideeën / Wooninspiratie / Woonkamer inspiratie / Woontips / Woontrends

Wat zijn de laatste eetkamerstoelen trends?

Aan het zoeken naar trendy eetkamerstoelen? Dan zijn er ontzettend veel modellen waaruit je kunt kiezen. Voor elke woonstijl zijn er wel bijpassende stoelen voor in de eetkamer te vinden. Eetkamerstoelen zijn een belangrijk onderdeel om sfeer in huis te creëren. Wil je weten wat de laatste trends zijn op het gebied van eetkamerstoelen? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Robuust en industrieel

De industriële woonstijl is al jaren ongekend populair. De verwachting is dan ook dat deze woonstijl de komende jaren niet meer uit de mode zal gaan. We zien dan ook industriële eetkamerstoelen steeds vaker terugkomen in eetkamers. Vaak worden industriële stoelen gekenmerkt door het gebruik van staal en hout. Hierdoor passen ze perfect bij een robuuste tafel van hout. Voor robuuste eetkamerstoelen met een industrieel uiterlijk ben je bij Sfeer.nl aan het juiste adres.

Verschillende eetkamerstoelen

Het mixen en matchen van verschillende soorten stoelen is een absolute trend van dit jaar. Een perfect afgestemd interieur staat soms een beetje saai, maar dit kan je voorkomen door allerlei soorten stoelen met elkaar te combineren. Plaats bijvoorbeeld verschillende stoelen, kleuren, materialen en hoogtes rond de tafel voor een speels effect. Bij deze trend is het wel belangrijk om erop te letten dat het geheel niet te rommelig wordt. Het gewenste effect is speels en vrolijk, dus voorkom dat het een rommeltje wordt door wel enigszins voor een lijn in de eetkamerstoelen te zorgen. Ook is ons advies om bij deze trend de rest van de eetkamer rustiger in te delen.

Strakke eetkamerstoelen

Hou je meer van een rustige uitstraling? Dan is het kiezen voor trendy eetkamerstoelen met een strakke look een goede keuze. Ga bijvoorbeeld voor de eetkamerstoel Luca op Sfeer.nl. Deze heeft een strakke en hippe uitstraling. Ook zijn deze eetkamerstoelen erg gemakkelijk te combineren met de rest van je interieur.

Ga voor een bankje

Voor de afwisseling is het ook leuk om aan een kant van de tafel een bankje te plaatsen. Er zijn allerlei soorten bankjes om te plaatsen aan de eettafel. Denk bijvoorbeeld aan een bank van leer of een houten bankje. Voor elke woonstijl is er wel een geschikte bank te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *