Woontips

Voordelen van een foto op canvas

Wil je een muur in huis laten opbloeien? Een foto op canvas heeft een stijlvolle uitstraling en laat je muur stralen! Het bestelen is erg gemakkelijk. Kies een design en klik op bestelen. Vaak is dit het enige wat je hoeft te doen voor een unieke foto op canvas. Een foto op canvas zijn verkrijgbaar vanaf €10.

Wat is canvas?

Canvas wordt gemaakt van elastisch en ruw katoen. Dit zorgt ervoor dat de foto die erop wordt geprint een klassiek effect krijgt. De laatste jaren wordt canvas steeds populairder. Een persoonlijke foto op canvas zie je dan ook steeds vaker aan de muur hangen. Een Diamond Painting past bij vrijwel ieder interieur.

Voordelen van een foto op canvas

Canvas ziet er niet alleen erg mooi uit, het materiaal heeft ook vele voordelen. Zo is canvas licht van gewicht, zodat je geen zware schroeven nodig hebt om de foto aan de muur te hangen. Ook heeft een foto op canvas geen lijst nodig, het heeft zonder lijst al een stijlvolle uitstraling. Een foto op canvas is ook gemakkelijk schoon te houden. Het katoen waarvan canvas is gemaakt staat bekend om de lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat canvas jarenlang meegaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *