Industrieel interieur / Woontips

Tips voor een industriële look in huis

Houd jij erg van een industriële look en zou je dat graag willen toepassen in jouw huis? Dit kan op veel verschillende manieren, zo kan je een vloer nemen die een industriële look heeft, maar je kan er ook voor kiezen om kleinere dingen in het huis aan te passen en hier zo de perfecte look van te maken waar jij blij van wordt. Hier heb je daar tips voor!

Verschillende industriële looks in jouw huis

Er zijn heel erg veel manieren om jouw huis meer industrieel te maken. Als eerste is het leuk om inspiratie op te doen via sites als Pinterest. Deze site kent iedereen wel, waar mensen foto’s op plaatsen en daarmee andere mensen inspiratie geven voor allerlei verschillende dingen.

Als je dan wat inspiratie op hebt gedaan is het een idee om een mindmap te maken. Bij een mindmap zet je het onderwerp, in dit geval je huis in het midden. Daaromheen maak je onderwerpen waarbij je jouw inspiratie neerzet. Op deze manier kun je je gemakkelijk zien wat jouw inspiratie is, wat eventueel leuk bij elkaar past en daaruit kun je de keuzes baseren!

Er zijn kleinere dingen om aan te passen in je huis, die het echt een industriële look zullen geven. Er is een echte trend met lockerkasten. Deze lockers zijn hele erg praktisch en passen gemakkelijk in het huis. Je kunt er heel erg veel instoppen. Zo kun je het gebruiken als normale kledingkast, er zijn verschillende vormen en maten van deze geweldige kast. Er zijn hoge kasten die perfect zijn als kledingkast, tevens zijn er ook kleinere kasten. Deze zijn de helft van de grote locker en deze kunnen perfect functioneren voor bijvoorbeeld boeken of andere spullen die misschien in de woonkamer liggen. Zo krijg je in meerdere kamers in je huis een industriële look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *