Woontips

Tips bij een verhuizing in Maastricht

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle aangelegenheid. Je dient van alles te regelen, veel in- en uitpakken en ook nog eens te zorgen dat alles in goede staat op je nieuwe adres aankomt. Je kunt dan vaak wel de nodige hulp gebruiken omdat je toch al veel aan je hoofd hebt. Kijk dan eens wat een verhuisbedrijf voor je kan betekenen.

Laat de verhuizing voor je regelen

Als je wel graag de hulp van verhuizers wilt inschakelen maar niet zo’n heel groot budget hebt om dit te doen, kijk dan eens of StudentenService je kan helpen. Verhuis je in of naar Maastricht? Kijk dan eens op destudentenservice.nl voor een verhuizing in Maastricht. Zij kunnen daar en op tal van andere plaatsen in het land de verhuizing voor je regelen zodat je daar in ieder geval geen omkijken meer naar hebt. Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere belangrijke zaken en je rug sparen door zelf niet met zware spullen te sjouwen.

Kies voor een professionele verhuisservice

De StudentenService werkt met studenten als verhuizers en kan daarom de kosten laag houden. Zij werken echter wel uitsluitend met professionele krachten die weten hoe ze een verhuizing dienen aan te pakken. De verhuizers van deze service werken wanneer dit jou uitkomt en hanteren daarbij flexibele tijden. Zelfs als er spoed bij geboden is, kan dit in overleg altijd gedaan worden zodat jouw spullen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomen.

Haal er voordeel uit waar mogelijk

StudentenService verhuist met eigen vrachtwagens en zorgt voor voordelige verhuisdozen en inpakmateriaal zodat je ook daar niet de hoofdprijs voor betaalt. Er kan van tevoren bekeken worden wat je wilt hebben en wanneer je wilt verhuizen. Er wordt dan bekeken wanneer dit gepland kan worden en er wordt een offerte voor je gemaakt. Deze prijs staat vast en daar komt later niets meer bij.

Betaal achteraf en weet dat je inboedel verzekerd is

Betalen doe je achteraf, als de verhuizing al achter de rug is. Zeker belangrijk om te weten: er wordt met de nodige voorzichtigheid en precisie verhuisd maar mocht er nu ooit wat mis gaan dan zijn al je spullen gewoon netjes verzekerd tegen schade tijdens de verhuizing. Er kan snelle service verleend worden en als je een afspraak hebt gemaakt, dan weet je ook zeker dat die staat als een huis en nagekomen wordt. En zorg ervoor dat je altijd een goede inboedelverzekering hebt voor het geval er toch iets verkeerd gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *