Woontips

Een stofvrij huis met deze nieuwe stofzuiger!

Ben je op zoek naar een stofzuiger waarmee je huis echt helemaal stofvrij is? Veel stofzuigers beloven dit wel, maar maken het helaas niet waar. Dit komt doordat deze apparaten het stof weer terug de ruimte inblazen. Helemaal niet zo efficiënt! Je blijft stoffen en het vuil is nooit helemaal verdwenen. Er is een stofzuiger die dit probleem wel aanpakt, zo heb je een stuk minder werk.

AstroVac levert een hoogwaardig stofzuigersysteem

AstroVac staat voor centrale stofzuigersystemen van hoge kwaliteit. Dankzij verschillende stofcontacten door het hele gebouw kan de stofzuigslang snel worden gekoppeld en verplaatst. Zo heb je gegarandeerd een schone leef- en werkomgeving. Niet alleen voor in je woning is dit ideaal, ook op kantoor, in praktijken en in scholen is het een uitkomst. De ruimte is permanent stofvrij.

De voordelen van een centraal stofzuigersysteem

Dankzij een centraal stofzuigersysteem wordt al het stof in de ruimte volledig opgezogen. Al het fijnstof wordt, door middel van een aparte leiding, naar buiten geblazen en komt niet meer terug in de ruimte. Dit is wel het geval bij conventionele apparaten. Het stof wordt opgevangen in de stofunit van de stofzuiger. De hele ruimte is binnen mum van tijd schoon!

Geniet van weinig geluid

Nog een voordeel van de AstroVac stofzuigsystemen is het geluid. Vergeleken met andere zuigsystemen is het geluidsniveau erg laag. Met maar 55 dB wordt je ruimte helemaal schoon. Daarbij heb je de mogelijkheid tot het aanschaffen van een elastiekslang, deze kun je uitrekken tot wel 4 meter lang en is snel te koppelen. Al deze voordelen helpen je bij het schoon houden van je woning of werkplek. Neem een kijkje op de website www.astrovac.nl en haal je eigen model in huis. Er zijn verschillende modellen te krijgen, verdiep je in de mogelijkheden en schoonmaken wordt weer leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *