Woontips

Stijlvolle en trendy bureaustoel voor thuiswerkers

Werk jij vanuit huis? En is je woonkamer ook je kantoor? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op een ouderwetse bureaustoel dat een doorn in het oog als je kijkt naar het interieur van je woning. Daarom hebben wij een aantal stijlvolle en trendy bureaustoelen voor thuiswerkers op een rijtje gezet. Deze bureaustoelen zitten niet alleen comfortabel, ze zien er ook nog eens stijlvol uit. Een echte eyecatcher binnen je interieur.

Een goede bureaustoel is enorm belangrijk als je zittend werkt. Zeker voor thuiswerkers is de verleiding groot om op de bank neer te ploffen om vervolgens met je laptop op schoot aan het werk te gaan. Op korte termijn zal je misschien geen last van je rug krijgen, maar je kan je voorstellen dat deze ongezonde houding enorme gevolgen kan hebben als je de hele werkweek van 40 uur op de bank zit. Kies daarom ook als je thuis werkt voor een bureaustoel die comfortabel zit en je rug maximaal ondersteunt. Kies voor kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Onderstaand hebben we een top 3 bureaustoelen voor studenten, scholieren, flexwerkers en ZZP-ers geselecteerd. Welke bureaustoel staat binnenkort bij jou op kantoor? Een bureaustoel kopen kan bij OfficeCity.be.

1. Bureaustoel Se7en Net

Deze bureaustoel heeft simpelweg de beste prijs-kwaliteitsverhouding van onze top 3 bureaustoelen voor thuiswerkers. Ook het design is prachtig. Het zitcomfort is uitstekend waardoor je urenlang kunt werken zonder pijn in je rug. Alles is verstelbaar, zo kan je de bureaustoel helemaal op maat afstellen voor een perfecte zitting.

2.Bureaustoel Interstuhl Geo

Deze bureaustoel is erg praktisch en ergonomisch, daarnaast is de zitting uitstekend. Bij de Interstuhl Geo is comfort gegarandeerd. De stoel beschikt over een synchroontechniek met gewichtsregeling. De zitting en de rug hoogte is instelbaar, met de hendels kan je ze op maat afstellen. Het design van de stoel is simpel, maar zeer stijlvol. Een nette bureaustoel dat prima zal volstaan in jouw thuiskantoor, of dit nou een aparte ruimte is of de eettafel.

3.Bureaustoel Globe XXL

De Globe XXL bureaustoel is erg stevig en heeft een stijlvol design. Doordat de stoel stevig is gebouwd is die geschikt voor mensen tot 150 kg. De Globe XXL bureaustoel is voorzien van een synchroonmechanisme met gewichtsregeling en een in hoogte en diepte verstelbare zitting. Je kan hem helemaal naar wens instellen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *