Industrieel interieur / Slaapkamer inspiratie / Woonideeën / Wooninspiratie

Slaapkamer ideeën voor een industriële slaapkamer

Om van uw huis een geheel te maken, is het belangrijk om uw stijl in iedere ruimte terug te laten komen. Als u bijvoorbeeld van een industriële stijl houdt, zult u op zoek moeten naar inspiratie voor een industriële slaapkamer. Wij helpen u graag met wat tips voor het creëren van een industriële slaapkamer.

Begin bij de basis

De basis van een kamer zijn natuurlijk de wanden en vloeren. Een industriële look in uw slaapkamer begint dan ook met het leggen of aanpassen van deze basis. U kunt het beste kiezen voor een minimalistische basis van uw industriële slaapkamer. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de muren niet te verven en voor een houten vloer te kiezen. Als u voor een nog meer uitgesproken industriële look wilt gaan, kiest u een verkleurde en robuuste houten vloer. Deze kunt u combineren met bakstenen muren met een verweerde uitstraling. Als dit soort muren niet in uw huis te vinden zijn, kunt u ook behang met deze look aanschaffen.

Nog wat nodig om je slaapkamer industrieel te maken? Bij een bouwmarkt in de buurt vind je meestal wel alles wat je nodig hebt.

Aankleding van de slaapkamer

Bovenop de basis komt natuurlijk de aankleding van de industriële slaapkamer. Kies om te beginnen voor robuuste en metalen lampen. U kunt deze lampen combineren met stalen en houten kasten en andere industriële accessoires zoals kisten en vaten. Kies voor een bed met een robuust stalen frame om uw industriële slaapkamer af te maken.

Industriële lamp voor slaapkamer

Bron: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *