Woontips

Op zoek naar een slotenmaker? Altijd een betrouwbare slotenmaker in de buurt!

Het kan bij iedereen wel één of meerdere keren voorkomen dat, als je thuiskomt, niet naar binnen kunt, omdat je geen sleutel hebt. Je kunt in eerste instantie denken dat je de sleutel hebt verloren. Wanneer je buren een reservesleutel hebben zou je die kunnen gebruiken. Als je die echter gebruikt, kan het voorkomen dat je de sleutel niet in het sleutelgat kunt steken. In zo’n geval wil dat vaak zeggen dat je de sleutel in de binnenzijde van het slot hebt laten zitten. Wat doe je dan? Je zou een ruitje in kunnen slaan, maar dat probeer je natuurlijk te vermijden. Een andere mogelijkheid is om een betrouwbare slotenmaker in de buurt te benaderen.

Een betrouwbare slotenmaker Utrecht

Woon je in Utrecht of in de omgeving daarvan neem dan een slotenmaker uit Utrecht. Om een slotenmaker in Utrecht te vinden, kun je naar de website: www.nssg.nl gaan. Dat is de website van het Nederlandse Sleutel en Slotenmakers Gilde (NSSG) waarop de betrouwbare slotenmakers staan. Wanneer je een slotenmaker via deze website benadert dan weet je zeker dat je niet belazerd zal worden. Zodra de slotenmaker die je benaderd hebt er is, zal hij snel de deur zonder beschadigingen voor je openmaken. Wanneer het nodig is zal het slot van de voordeur vervangen worden. Door de slotenmaker te laten komen kun je weer snel naar binnen en de deur weer veilig afsluiten. Iedereen zou ervoor moeten zorgen dat hij of zij het telefoonnummer van zo’n betrouwbare slotenmaker in zijn of haar heeft telefoon staan. Dan hoef je nooit lang te zoeken wanneer er zich een dergelijk probleem voordoet. De oorzaak dat je niet aan binnen kunt kan ook andere oorzaken hebben. Ook het cilinderslot kan stuk zijn of vastzitten. Ook dan heb je een slotenmaker nodig.

Slotenmaker uit de omgeving

Wanneer je een slotenmaker zoekt die lid is van NSSG moet je er een nemen die in je woonplaats woont of in de buurt ervan. Neem er een die 24/7 dienst heeft. Het kan namelijk ook gebeuren dat je ’s nachts thuiskomt en niet naar binnen kunt. Ook dan moet je snel kunnen handelen. Wanneer je een slotenmaker kiest via Google dan loop je het risico dat je wordt belazerd. Vraag bij het gesprek dat je met hem hebt altijd naar de richtprijs die voor het openmaken van het slot gevraagd wordt. Wil hij dat niet geven dan is het verstandig om verder te zoeken. Laat zo’n slotenmaker die je via Google heb gevonden altijd eerst de prijs opgeven, voordat je hem de toestemming geeft om aan het werk te gaan. Doe je dat niet dan kan hij na het openmaken van de deur een behoorlijk bedrag rekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *