Woontips

Met deze details geef je je interieur een make-over!

Ben je wel toe aan het zomer ready maken van je huis en daarmee je interieur? Nu de koude dagen (hopelijk) voorbij zijn, kan je interieur ook wel wat meer kleur gebruiken en niet meer enkel die donkere kleuren. Dit kun je natuurlijk doorvoeren in grote elementen, zoals een nieuwe bank in een lichte kleur of een nieuwe eettafel. Dit is natuurlijk ook erg leuk, maar minder goed voor je portemonnee. Er is gelukkig goed nieuws! Je kunt ook prima je interieur een make-over geven door een aantal details en accessoires te veranderen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Kussens

Je hebt bijna altijd wel kussens op de bank liggen, gewoon omdat het lekker zit of omdat het er leuk uit ziet. Het geeft je interieur dan ook direct een warme en gezellige sfeer. Nu de zomer eraan komt is het dan ook tijd voor vrolijke en kleurrijke kussens. Kies bijvoorbeeld voor leuke pastel kleuren of juist felle kleuren. Ook de printjes kunnen allemaal, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een panterprint, deze is al een langere tijd in, maar zie je richting de zomer ook steeds vaker in fellere kleuren verschijnen.

Vloerkleed

Naast kussens en kaarsen kan een vloerkleed ook een hele andere look aan een woonkamer geven. Vaak neemt dit namelijk een groot deel van de ruimte in en zorgt het voor een gezellige en warme sfeer in het huis. Door een vloerkleed kun je bovendien ook onderscheid maken in gedeelten van de woonkamer of de woonkamer als het ware afscheiden van de eetkamer. Nu de zomer eraan komt is het aan te raden om voor een lichte kleur te gaan om op deze manier de zonnige sfeer in huis te laten komen. Je kunt ook kiezen voor een opvallende print, zoals een vloerkleed met een zebraprint, of juist voor een vloerkleed in een egale kleur. Kies dus zeker een mooi vloerkleed uit, zoals een by boo vloerkleed, wanneer je je interieur een make-over wilt geven.

Salontafel

Wanneer je toch wat meer geld uit wilt geven, kun je ervoor kiezen om een nieuwe salontafel aan te schaffen. Je zou denken waarom dan een salontafel? Die reden is eigenlijk heel logisch, een salontafel staat meestal namelijk in het midden van je woonkamer. Hierdoor is het een centraal punt in je woonkamer en dit zie je dan ook altijd. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een leuk item, zoals een by boo salontafel. Daarnaast gebruik je de salontafel ook erg veel. Telkens als je een drankje of je afstandsbediening op tafel legt zie je de salontafel en dan wil je natuurlijk wel een leuke salontafel er hebben staan.

Het voordeel van je interieur een make-over geven door middel van kleine dingen aan te passen, zoals accessoires, is ook dat je het sneller weer kunt vervangen. Dit is vanwege de prijs natuurlijk. Als je ervoor kiest om een nieuwe bank te kopen, dan houdt je die voor een langere periode en doe je die niet een paar maanden later weer weg. Bovendien kun je hierdoor wat opvallende of gekkere items aanschaffen en als je er weer op uitgekeken bent, kun je ze ook weer sneller vervangen. Een win-winsituatie dus, veel shopplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *