Wooninspiratie

Makelaar in Groningen nodig? Ga dan voor een makelaar die meer doet!

Ben je op zoek naar een makelaar in Groningen voor de verkoop van je huis of wil je een huis kopen? Ga niet zomaar naar een makelaar maar ga naar een makelaarskantoor waar ze meer voor je doen dan alleen verkopen of kopen! Vaak heb je namelijk bij de koop of verkoop van een huis ook andere vragen. Bijvoorbeeld het taxeren van je huis, appartement of kantoorpand. Het kan ook zijn dat je voor de aankoop van een huis vooraf wil weten of het huis bouwkundig in orde is. Dan is het fijn als het makelaarskantoor kan zorgen dat er een bouwtechnische keuring plaats vind. En het liefst inclusief uitgebreide rapportage, foto’s en eventuele kosten van herstel. Het inschakelen van een makelaar die meer doet, zorgt voor minder stress bij de aankoop of verkoop van jouw huis!

Zoek je een makelaar in Groningen voor de verkoop van jouw huis?

Ben je van plan jouw huis in Groningen of in de omgeving van Groningen te verkopen en ben je op zoek naar een geschikte makelaar? Op internet staan vele makelaars in Groningen en in de omgeving van Groningen maar welke is voor jou nu het meest geschikt? Een geschikte makelaar is een makelaar die meer voor je doet dan alleen maar jouw huis verkopen. Een geschikte makelaar is een makelaar die net als jij zelf niets aan het toeval overlaat. Een specialist die ook nog eens altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Een geschikte makelaar in Groningen voor de verkoop van jouw huis maakt gebruik van alle moderne middelen en technieken van tegenwoordig en zorgt ervoor dat jijzelf altijd op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen die zich voordoen tijdens de verkoop.

Van welke moderne middelen wordt gebruik gemaakt bij de verkoop van jouw woning

Met de inzet van de meest moderne technieken kan de makelaar jouw huis beter op de markt aanbieden. Deze moderne technieken worden in overleg met jou bepaald. Voor de verkoop van een woning maakt een makelaar een plan om een zo groot mogelijk aantal mensen te bereiken. De makelaar streeft namelijk niet alleen naar een zo snel mogelijke verkoop maar ook naar een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van jouw huis. Er kan een speciale website gemaakt worden zodat potentiele kopers alle ins en outs van de woning kunnen bekijken. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een virtual reality app zodat het voor potentiële kopers lijkt of ze in de woning zijn. Andere mogelijkheden zijn video’s gemaakt door een drone, Facebook en art impression waarbij potentiële kopers worden geholpen om door een aantal zaken heen te kijken.

Wat doet de makelaar nog meer

Bij de koop of verkoop van een huis komt veel kijken. Zowel op het juridische als op het administratieve vlak. Een makelaar in Groningen kan zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een huis aanwezig zijn. Bij de aankoop van een huis zal hij letten op de bouwkundige staat van de woning. De makelaar behartigt jouw belangen in zaken zoals datum van oplevering, de overname van roerende zaken en de ontbindende voorwaarden. De makelaar stelt ook het koopcontract op. Op de dag van koop of verkoop inspecteert de makelaar samen met u én de kopers de woning en gaat mee naar de notaris. 

Dus ben je op zoek naar een makelaar in Groningen voor de verkoop van je huis of wil je een huis kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Namaco Groningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *