Woontips

Maak indruk met een levensgrote afbeelding als behang

Om je interieur nog persoonlijker te maken kun je kiezen om je wanden te beplakken met fotobehang. Dit kan natuurlijk van alles zijn: wil je vooral tot rust komen als je thuis bent? Dan kies je natuurlijk het liefst voor een rustgevende design. Maar hou je meer van een levendig design waar je opgewekt door raakt? Kies dan voor een behang stijl die je muur tot leven laat komen! Het grote voordeel van je wand bekleden met fotobehang is dat het geen permanente sticker is. Het is erg eenvoudig aan te brengen met behanglijm en wat gereedschap, maar nog eenvoudiger te verwijderen. Dit gebeurd overigens ook zonder beschadigingen, vlekken of andere mankementen achter te laten.

Fotobehang kan zowel een foto zijn, een tekening of zelfs een schilderij. Ook kan je ervoor kiezen om een eigen gemaakte (of uitgezochte) foto op te sturen en daar behang van laten maken. Dit maakt de kamer natuurlijk uiterst persoonlijk en innovatief. 

Zoals al eerder genoemd zijn er veel verschillende stijlen van fotobehang. Een goed voorbeeld van een levendig design is het 3D behang, hierdoor lijkt het alsof het object op de afbeelding ook daadwerkelijk in je huiskamer staat. Maar toch liever een design waar je volledig tot rust van kan komen? Dan kan je beter voor een natuur omgeving kiezen. Toch linkt iedereen zijn eigen fantasie bij elke design. Wil je meer te weten komen over fotobehang of wil je inspiratie opdoen? Kijk dan snel op BehangDeals.nu en ontdek onze ruime assortiment fotobehang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *