Slaapkamer inspiratie

Inloopkasten in soorten en maten

Je bent op zoek naar een aannemer voor de bouw van je nieuwe droomhuis en je vraagt je af hoe je je huis zo uniek mogelijk kan maken. Aan middelen geen gebrek dus je kunt volop je fantasie z’n gang laten gaan. Grote kamers, mooie vloeren, open haardje erbij, prachtige keuken, enfin noem maar op. In je gedachten is het huis al helemaal uitgetekend. Helemaal? Nou laat ik je even een belangrijk feit onder de aandacht te brengen. Mensen die een huis bouwen en helemaal zelf inrichten hebben meestal ook veel spullen waaronder kleren. Die kleren moeten ze ergens kwijt. De gangbare plek om je kleren op te slaan is een kast. Had je er ook over nagedacht om van je kast een uniek object te maken? Waar ik naartoe wil is de inloopkast. Inloopkasten zijn niet alleen “in”, ze stelen ook de show op kastgebied. Google er maar op los en je zult het vast en zeker met me eens zijn dat geen enkele kast zo mooi en elegant is als een inloopkast.

Inloopkasten in soorten en maten
Zoals met alles dat de gewild is, bevinden zich hier ook catalogussen vol met allerlei soorten en maten van inloopkasten. De inloopkasten hebben het gemak dat je kostbare kleding zo overzichtelijk en netjes ligt opgeborgen. Het is o zo gemakkelijk om erbij te kunnen en je kleren verliezen hun vorm niet, blijven in dezelfde staat als haal je ze net van de winkel vandaan. Die heerlijke luxe moet je niet vergeten als je je droomhuis verder vorm gaat geven want het is echt een essentieel element. 

Inloopkasten en je budget
Toch blijven we als nuchtere Hollanders wel met onze voeten op de grond. We willen graag weten wat zo’n droomkast nu eigenlijk kost. Ik kan daar langdradig over doen, maar ik kies ervoor om een duidelijk transparant beeld te vormen: om de kosten hoef je het niet te laten. Kasten heb je sowieso nodig, dus je moet de vergelijking ook langs die weg laten plaatsvinden. Ga ook op zoek naar “gebruikers” van zo’n kast en je zult uit eerste hand horen hoeveel geluk de kast gebracht heeft. Niet alleen vanwege het enorme comfort dat de kast met zich mee brengt, maar ook vanwege de wetenschap dat je je geld echt goed hebt besteed.

Inloopkasten vragen nu om actie!
Er is nu genoeg gewikt en gewogen, het is nu tijd voor rauwe actie! Begeef je naar de meubelzaak en stort je hart uit over het soort kast dat je zou graag willen in je slaapkamer. Houd niets achter zodat de vakmensen precies het goede idee krijgen hoe ze jou kunnen meehelpen om je een droom van een huis te bezorgen. Heel veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *