Woontips

Gas licht afsluiten kan gemakkelijk onlin

Betaal jij nooit teveel voor stroom en gas? Ja? Hoe weet je dat zo zeker? Of nee? Waarom doe je daar dan niks aan? Op dit moment is energie vergelijken een echte hype in Nederland geworden. Iedereen is zich bewust van het feit dat overstappen flinke besparingen kan realiseren. Dit komt met name door de aantrekkelijke welkomstpremies die door energiemaatschappijen worden betaald aan nieuwe klanten.

Van vroeger naar nu

Vroeger sloot je een abonnement af bij een energie-aanbieder via de telefoon. Je had weinig inzicht in de prijzen van de verschillende maatschappijen. De markt was ontransparant en ging op basis van goed vertrouwen. Dat is nu wel ander. Door de komst van gas licht vergelijkers als gaslichtafsluiten.nl ben je instaat zelfstandig een goede vergelijking te maken. Bekijk alle aanbieders, check de voorwaarden, kies bewust voor groene stroom en je kunt het goedkoopste abonnement voor gas licht afsluiten.

Via gaslichtafsluiten.nl energie vergelijken

Via de zoekmachine van gaslichtafsluiten.nl is het eenvoudiger geworden om zelf een vergelijking te maken. Daar hoef je niet veel voor te doen. Om je te helpen hebben we hier even een kort stappenplan voor geschreven.

  1. Bezoek de website en vul je postcode en huisnummer in
  2. Bereken hoeveel stroom je jaarlijks verbruikt
  3. Ga na hoeveel gas er jaarlijks nodig is
  4. Voer je verbruiksgegevens in de vergelijker in
  5. Kies voor een 1, 3, 5 jarig of flexibel contract
  6. Kies je energiebron (groene stroom of grijze energie)
  7. Bekijk de prijzen van de gas licht aanbieders en vergelijk gas licht tarieven.
  8. Sluit het gekozen energiecontract direct af

Overstappen?

Heb je op dit moment al een contract voor elektra en gas? Bekijk dan eerst de einddatum om een eventuele overstap boete te voorkomen. Vaak kun je enkele maanden voor het aflopen van je contract al een nieuwe aanbieder kiezen. Dit oversluiten wordt door de onderlinge bedrijven geregeld. Let erop dat als je gaat verhuizen je altijd zelf je oude contract moet opzeggen. Dit wordt niet geregeld door de nieuwe energiemaatschappij.

Vragen?

Heb je verder nog vragen over energie vergelijken of de actuele prijzen voor licht en gas? Bezoek dan eens de website van deze adverteerder en lees daar verder over de actuele energiepakketten en de voorwaarden van de verschillende aanbieders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *