Woonideeën

Dit zijn de voordelen van een Beton-Ciré vloer

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe vloer en wat is er nu mooier dan een stoere betonlook? Beton-Ciré is dé trend op het gebied van vloeren: deze look wordt ook wel betonstuc genoemd en bestaat uit een mengsel van cement, hars, pigmentpoeder en toeslagstoffen. Het laten leggen van deze vloer kost wat tijd, maar dan krijg je er ook een heleboel voordelen voor terug.

Een stoere look

Het eerste voordeel van een Beton-Ciré vloer is dat het werkelijk overal bij past. Doordat het een gladde vloer is kun je het overal toepassen. Het creëert snel een stoere look. Je kunt voor een volledig stoere styling gaan, maar ook juist mixen en matchen met bijvoorbeeld romantisch meubilair. Je zult merken dat het niet uitmaakt: Beton-Ciré past overal bij.

Altijd een mooie vloer

Eens een Beton-Ciré look, altijd een mooie vloer die niet snel beschadigt. Door de speciale deklaag dat op de vloer zit heb je minimale kans op krassen en beschadiging. Hoe ideaal is dat?! Met schoonmaken kun je hier ook extra rekening mee houden door geen gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen als chloor. Je kunt de vloer goed reinigen met een parketborstel.

Voor het hele huis

Je kunt de Beton-Ciré look door het hele huis laten aanbrengen, want doordat de vloer naadloos is, is het bijzonder hygiënisch. Ook in de badkamer kun je deze vloer gewoon laten leggen, omdat de kans op schimmel door vocht minimaal is, dankzij de naadloze vloer. Daarnaast is het ook nog eens heel gemakkelijk in onderhoud. Door het gladde uiterlijk van de vloer kun je het heel makkelijk dweilen en schoonhouden.

Keuze uit veel kleuren

Een Beton-Ciré vloer komt niet alleen in beton-achtige kleuren, maar je hebt keuze uit een heleboel verschillende kleuren. Zo heb je aardkleuren, maar ook kleuren die dichter bij een betonlook liggen. De keuze is eindeloos en dat maakt een Beton-Ciré look tot een ideale vloer. Een Beton-Ciré vloer is natuurlijk, puur, stoer en straalt absoluut authenticiteit uit in jouw huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *