Wooninspiratie / Woonkamer inspiratie / Woontips

Design on Stock meubels die je moet hebben

Design on Stock meubels is een Nederlands meubelmerk waarbij het gehele proces van ontwerp tot samenstelling op Nederlandse bodem gebeurt. Het staat bekend om de eigentijdse uitstraling en goede kwaliteit. Er werken dagelijks zeven Nederlandse designers aan het assortiment van Design on Stock en zij houden deze actueel en interessant. Er worden een groot aantal soorten meubels aangeboden voor de woon- en de eetkamer, zoals banken, poefs, tafels en fauteuils. Deze kun je dan ook nog uitbreiden met unieke en kleurrijke accessoires. Wij hebben de Design on Stock meubels uitgebreid bekeken en er drie uitgepikt die je echt moet hebben.

Design on Stock meubels: Fauteuil Nosto

Als je naar fauteuil Nosto kijkt dan valt het ontwerp je direct op. Het is een leren zitstoel met een hoge rug, moderne oren en hoge armleuningen. In dit meubelstuk wordt modern met klassiek gecombineerd en krijg je zowel het gevoel van een klassieke leren zitstoel als een moderne werkstoel. Als je het wilt kan er een hendel worden toegevoegd waarmee je de stoel kunt kantelen voor extra comfort. De voet bestaat uit een metalen poot met vier tenen. Van alle Design on Stock meubels is dit het exemplaar waar je direct indruk mee maakt en waar je direct in wilt gaan zitten. De fauteuil is te krijgen in verschillende kleuren, met een extra voetenbank en een nekkussen.

De BimBom kruk

Een van de kleinste Design on Stock meubels is mogelijk de BimBom kruk wel, maar tegelijkertijd laat deze een grootse indruk achter. Deze kruk is ontworpen door Claire Vos Teeuwen en Roderick Vos en is eigenlijk voornamelijk een kussen waar je snel op kunt gaan zitten. Het leuke van de BimBom krukjes is dat ze in een aantal kleuren te krijgen zijn en je ze gemakkelijk kunt groeperen voor een speels element in je kamer. Tegelijkertijd kun je ze ook wegzetten en tevoorschijn halen als er bezoek is. De kleinste BimBom kruk heeft een perfecte hoogte voor kinderen en de BimBom bank en BimBom kruk 48 kunnen ook bij de eettafel worden aangeschoven. Deze Design on Stock meubels zijn multifunctioneel, goed te combineren en ook nog prima betaalbaar.

Aikon: de ultieme loungebank

Als laatste van de Design on Stock meubels die we niet aan je voorbij willen laten gaan is er de loungebank Aikon. Dit is een bank waar je niet alleen heerlijk op zit, maar die je ook volledig zelf kunt samenstellen. Hij bestaat uit verscheidene elementen die je zelf kunt uitkiezen en in elkaar kunt puzzelen om van je meubelstuk iets unieks te maken. Zo creëer je een loungebank die past, die perfect voor jou is samengesteld en die niemand anders heeft. Ook extra opties en accessoires zijn dan geen probleem.

Deze drie Design on Stock meubels zijn wat ons betreft het vermelden waard, maar deze Nederlandse designer heeft veel meer te bieden. Ga dus naar een showroom om de Design on Stock meubels zelf te bewonderen en je komt niet met lege handen thuis.Opzoek naar meubels van Design on Stock? Kijk eens op DeRuijtermeubel.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *