Woontips

De voordelen van tapijttegels op kantoor

Heeft u een nieuws bedrijfspand voor uw kantoor en moet u nog beslissen over wat voor vloer er komt te liggen? Of bent u van plan om de vloer in uw huidige pand te vervangen? Dan kunt u er eens over nadenken om tapijttegels te nemen op uw kantoor. In dit artikel zetten we de voordelen van tapijttegels in uw bedrijfspand op een rij.

Uw eigen design kiezen

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren en designs die u maar kunt bedenken. Of u nu gele, roze of beige tapijttegels wilt, alles is mogelijk. Zo kunt u precies de kleur vloer uitkiezen die bij uw bedrijf en dus uw kantoor past. Daarnaast hoeft u natuurlijk niet voor één kleur te gaan; u kunt verschillende kleuren kiezen en deze combineren of zelfs in een speciaal patroon laten leggen.

Doordat u iedere kleur kunt kiezen die u wilt en de kleuren kunt combineren of patronen kunt leggen, kunt u met tapijttegels ideaal uw bedrijf afspiegelen. Wilt u bijvoorbeeld de kleuren van uw logo op de vloer? Of misschien zelfs het logo zelf gelegd in een bepaald patroon? Dan kan dit met de tegels.

Tapijttegels zijn makkelijk schoon te maken

Een ander voordeel van tapijttegels ten opzichte van een normaal tapijt of andere vloer, is dat tapijttegels makkelijk schoon te maken zijn. Wanneer u met meerdere mensen op kantoor werkt of klanten over de vloer krijgt, wordt er natuurlijk gegarandeerd wel eens koffie – of iets anders – over de vloer gemorst. Om te voorkomen dat u al snel een vloer met vieze vlekken in uw pand heeft liggen, bieden de tegels de ideale oplossing.

Tapijttegels zijn namelijk per tegel vervangbaar. Heeft u dus op een aantal tegels een vlek zitten? Dan hoeft u niet de hele vloer schoon te maken, maar kunt u gewoon de vieze tegels tussen de rest uithalen, deze schoonmaken en weer terugleggen. Zo gepiept!

Duurzaamheid van tapijttegels

Nog een voordeel is dat tapijttegels enorm duurzaam zijn, en dus heel lang meegaan. Op kantoor wordt er natuurlijk veel gelopen en iedere dag met bureaustoelen op en neer gerold. Daarom is het wel zo handig om een vloer te nemen die hier goed tegen bestand is. En mochten de tegels dan toch slijten? Dan kunt u gewoon een aantal tegels vervangen voor nieuwe, zonder dat u de complete vloer hoeft te vervangen.

Alles weten over tapijttegels of erachter komen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een plaatselijke of online aanbieder van de tegels, zoals Van Heugten Tapijttegels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *