Woontips

De leukste kado’s voor een nieuwe woning

Wanneer iemand een nieuwe woning natuurlijk aankomen met cadeau. Je wilt iets waar het stel of diegene die een nieuwe woning heeft ook echt iets aan heeft en ook daadwerkelijk in het huis kan neerzetten of gebruiken. Wil je ook nog iets origineels en iets persoonlijks.  Het is bij begrijpelijk dat je niet meer precies weet wat je moet kopen. Lees dan snel verder voor de leukste cadeau inspiratie voor een nieuwe woning .

Maak het persoonlijk

Denk eerst goed na voor wie het cadeau is, is het voor een stel of juist voor één persoon?  Bedenk daarna goed wat de eigenschappen zijn van degene of wat de persoon graag doet. Hier kun je dan je cadeau op aanpassen. Misschien heeft hij of zij wel eens verteld wat ze graag in huis wilt, dan is het natuurlijk helemaal makkelijk.

Leuke gadget voor in huis

Als je zo niks persoonlijks weet, kun je altijd kiezen voor een leuke gadget voor in huis. Is er bijvoorbeeld een mooi kantoor in het huis en zit degene hier vaak, kies dan voor een mini bureaustofzuiger of een perzisch tapijt als muismat. Wanneer een gezin gaat verhuizen is het bijvoorbeeld leuk om een magnetisch whiteboard met een weekplanner of juist een boodschappenlijst te geven. Dit komt altijd van pas. Bovendien kun je ook kiezen voor leuke warmte mokken die veranderen van kleur als er een warme drank in zit of handige sluitingen van de chipszakken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gadget voor. Genoeg keus dus. Daarnaast zijn mooie glazen of mokken ook altijd goed. In elk huis wordt dit gebruikt, dus je geeft in ieder geval een nuttig kado!

Droogbloemen

Daarnaast is een bloemetje geven altijd goed. Dit is een mooi gebaar en staat ook nog eens leuk en vrolijk in de nieuwe woning. Wanneer je droogbloemen geeft kan er helemaal niks meer mis gaan. Deze bloemen kun je gemakkelijk online bestellen bij een webshop als Flowerfeast.com en dan worden ze gewoon thuis bezorgd. Je kunt er zelfs voor kiezen om er een vaas bij te geven om het helemaal af te maken. Droogbloemen zijn bovendien duurzaam, gaan langer mee, hebben minder zorg nodig en kun je het gehele jaar door bestellen. Droogboeketten zijn dan ook vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Het is dan ook leuk als je de kleur van het boeket aanpast op de inrichting. Mits je dat al een beetje weet natuurlijk.

Kortom, er zijn genoeg ideeën om te geven als kado bij een nieuwe woning. Probeer jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Misschien kom je dan al wel op hele leuke, persoonlijke en originele ideeën. Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor een leuke of grappige gadget voor in huis. Wanneer je het niet meer weet, dan zijn droogbloemen altijd goed. Stel een mooi boeket samen en geef er eventueel nog een mooie vaas bij. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om leuke versieringen te regelen, zoals ballonnen en slingers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *