Woontips

De lente komt eraan. De tuin in!

Nu het gure winterweer wel grotendeels achter ons ligt en de mooiere dagen er weer aankomen, is het natuurlijk ook weer tijd om jouw tuin weer klaar te maken voor die mooie lente- en zomerdagen. Want waar wil je in de zomer nou liever zijn dan in jouw eigen tuin?

De lente is de perfecte tijd om weer lekker de tuin in te gaan en alles klaar te maken voor de zomer. Denk bijvoorbeeld aan de bloemetjes die weer geplant kunnen worden of de veranda die wel weer een likje verf kan gebruiken. En vergeet natuurlijk de tuinverlichting niet voor die lekkere lange zomeravonden die er weer aankomen. Heb jij nog wat inspiratie nodig voor jouw tuinverlichting, dan helpen wij jou in dit blog alvast een handje.

Verlichting in de veranda

De veranda is uiteraard de perfecte plek om van het lekkere zomerweer te genieten. Om ook in de avond nog van de zomer te kunnen genieten is het natuurlijk handig als je de juiste verlichting in jouw veranda hebt hangen. Afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren kan je de juiste verlichting voor in jouw veranda kiezen.

Wil jij liever een centraal lichtpunt dan kies je voor een toffe hanglamp die je in het midden van de veranda op kan hangen. Ga jij liever voor wat zachtere verlichting dan kan je er voor kiezen om kleinere wandlampen aan de wanden op te hangen of windlichten neer te zetten.

Heb jij een geschikte veranda lamp gevonden? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je de juiste lichtbron kiest. Zo kan je een felle lichtbron nemen als jij graag goed licht in jouw veranda hebt of voor een zachtere lichtkleur kiezen als je een rustige sfeer wilt creëren. Heb jij vaak een feestje in de tuin, dan kies je natuurlijk voor vrolijke feestverlichting.

Verlichting tussen de natuur

Wil jij graag jouw mooie bloementuin in de spotlights zetten, dan zijn tuinspots de ideale oplossing. Met tuinspots geef je jouw bloemen de aandacht die ze verdienen. Tuinspots zet je vast in de grond en vallen daardoor ook niet op in jouw tuin. Zo behoud je de natuurlijke look van jouw tuin maar zorg je er toch voor dat jouw tuin goed verlicht is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *