Woontips

De beste Bastard accessoires

De laatste jaren zijn de zomervakanties niet zo ver van huis geweest. De vakanties aan huis waren vaak verrijkt met gezellige gesprekken rondom de buurtbarbecue. Zoals iedere barbecue liefhebber weet, is de keuze van de gril een essentieel onderdeel van de kwaliteit van de gegrilde etenswaren. Een favoriet hierbij is dan ook vaak the Bastard kamado and bijbehorende the Bastard accessoires. Deze barbecues zijn te vinden in alle verschillende soorten en maten, zo kan ieder gezin de juiste gril of kamado in huis halen. Sinds 2013 levert the Bastard deze keramische barbecues aan iedere gril liefhebber. Wat maakt de kamado’s van dit merk dan zo bijzonder?

De verschillende niveaus in the Bastard

Een van de grootste onderscheidingen die te zien zijn bij een kamado barbecue van the Bastard is de mogelijkheid tot bijvoorbeeld slow cooking, roken en bakken van etenswaren. Alleen grillen tijdens de barbecue is hiermee verleden tijd. Dit jaar kwam het kookmerk uit met nog een verfijndere methode van koken. Met een zogenoemde multi level cooking system kan er op twee manieren, maar wel tegelijkertijd eten bereid worden op de kamado. Dit wordt mogelijk gemaakt door een vernieuwde rooster opstelling die op verschillende manieren kan worden ingezet. Dit is perfect voor maaltijden waarbij er meerdere temperaturen nodig zijn. Hierdoor kunnen de barbecues worden uitgebreid tot complete maaltijden.

Platen, hoezen en de spuiten van Bastard

Naast de multilevel cooking system kan je jouw kamado ook verfijnen met andere accessoires. Zo zijn er verschillende maten van de plancha plaat beschikbaar. Deze hebben een antiaanbaklaag en zijn wasbaar in de vaatwasser. Tevens zijn er regenhoezen verkrijgbaar. Wij weten als geen ander dat zelfs in de zomer het onvoorspelbare Nederlandse weer roet in het eten kan verzorgen. Met een hoes hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Om het eten op verfijnde wijze te kunnen bereiden is de aanschaf van een Serious Injector Set geen slecht idee. Hiermee kan jij jouw vis of vlees met marinade inspuiten. Dit voorkomt tevens uitdroging van het vlees. 

De materialen van de kamado

Een ander geliefd aspect van de kamado’s van dit Nederlandse merk is het gebruik van de materialen. The Bastard gebruikt namelijk cordieriet keramiek waardoor de kamado bestand is tegen de hoogste temperaturen, hierop zit tevens levenslange garantie. In combinatie met de verschillende accessoires kan jij jouw vlees, vis of groenten dus op hoogwaardige wijze bereiden. Wanneer jij wilt koken kan dit ook met gemak, een gietijzer van the Bastard kan jou hierbij helpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk is het aangeraden om jouw Bastard te onderhouden, hierdoor krijg jij het langste plezier uit het kookapparaat. Ook voor onderhoud is er een breed en gespecialiseerd assortiment te vinden.

De kamado gemaakt naar jouw wensen

Een barbecue met de buurt of met het gezin kon nog nooit zo uitgebreid. Met de verfijnde systemen, die terug te vinden zijn in de kamado’s van het Nederlandse merk the Bastard, kan iedereen hoogwaardige gerechten op tafel zetten. Om de ervaring met dit kookapparaat zo goed mogelijk te maken kan jij gebruik maken van het brede assortiment met accessoires. Hierdoor kan iedereen zijn of haar perfecte kamado samenstellen op basis van hun wensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *