Woontips

Help: ik ben buitengesloten!

De deur achter u dicht getrokken en de sleutel vergeten? Dan heeft u uzelf buitengesloten. Dit komt geregeld voor in Nederland. Indien er geen reservesleutel beschikbaar is, komt u uw woning niet meer binnen. Althans, niet via de deur. Veel mensen zoeken in dat geval naar een andere manier om alsnog in hun huis te komen. Pas hierbij wel op, want dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Bent u buitengesloten en weet u niet wat u moet doen? Lees dan snel verder en het probleem is binnen de kortste keren opgelost.

Maak uw slot niet zelf open

Op televisie ziet u regelmatig dat mensen met behulp van een haarspeld of paperclip hun slot openen. Hartstikke handig natuurlijk, maar in de praktijk werkt dit meestal niet zo. In het echt is het namelijk een stuk lastiger. Alleen geoefende inbrekers boeken met deze manier vaak resultaat. Heeft u hier geen ervaring mee? Probeer het dan ook niet. De kans dat u uw slot beschadigd is namelijk groot. Dit betekent vaak dat u uw slot moet vervangen en dat kost behoorlijk wat geld.

Richt geen onnodige schade aan

Veel mensen zoeken bij buitensluiting een andere manier om binnen te komen. Dit gebeurt bijvoorbeeld via een openstaand raam op de bovenverdieping. Dit is bijzonder gevaarlijk en u richt op deze manier vaak onnodig schade aan. Staat er bij u geen raam open op de bovenverdieping of durft u het gewoonweg niet aan? Tik dan geen raampje in om uw slot te openen, maar bel een slotenmaker.

Slotenmaker inschakelen

Een slotenmaker opent uw slot binnen de kortste keren wanneer u te maken heeft met buitensluiting. Zo richt u zelf dus geen schade aan. Bent u in het weekend buitengesloten? Dan ervaart u waarschijnlijk dat veel slotenmakers gesloten zijn. Dat geldt niet voor deze slotenmaker. Deze slotenmaker is namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar in het geval van spoed. En daar hoort buitensluiting uiteraard ook bij. Deze slotenmaker opent uw slot binnen no-time en richt hierbij geen schade aan. U staat dus binnen de kortste keren weer aan de goede kant van de deur en u hoeft hier zelf geen moeite voor te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *