Woontips

3x de leukste uitjes in de kerstvakantie

Meestal is de kerstvakantie al een erg drukke periode, al die feestdagen bij elkaar en verplichtingen die je hebt naar je familie. Heb jij toch nog een dag over in je planning (of misschien wel meerdere) en wil je die dag wat leuks doen? Maar heb je geen idee wat? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik je namelijk drie compleet verschillende tips waardoor er vast en zeker wat voor je tussen zit. 

Een ontspannen uitje: Ga naar de wellness

Heb jij een hectisch jaar achter de rug of heb je gewoon behoefte aan een beetje rust zo aan het einde van het jaar? Dan kun je het beste voor een ontspannen uitje gaan, zoals een dagje naar de wellness. Ga alleen of samen met een vriend/vriendin. In de wellness kun je gebruik maken van verschillende hottubs en sauna’s en echt optimaal genieten. Vergeet even alles en laat je spieren ontspannen. Zo ben jij weer klaargestoomd (letterlijk) voor het nieuwe jaar en kun je er weer helemaal tegenaan. 

Een sportief uitje: Ga indoor skiën of snowboarden

Ben je juist op zoek naar een actief uitje? Wat past er dan beter bij de kerstvakantie dan indoor skiën of snowboarden? In Nederland kun je helaas maar weinig in de natuur wat wintersporten betreft. Misschien ga je normaliter wel op wintersportvakantie, maar sla je dat dit jaar even over. Dan is indoor skiën een perfect alternatief. Er zijn verschillende plekken waar je dat kunt doen in Nederland. Hierdoor ervaar je toch even het ultieme wintergevoel. Sluit je dag af met een lekkere warme chocolademelk en een goed diner en je hebt de perfecte dag. Kun je niet skiën of snowboarden? Geen probleem. Bij een indoor skibaan kun je meestal ook een les boeken. Hierdoor kun je het leren van een ervaren skileraar of skilerares en kun je het de volgende keer zelf.  

Een gezellig uitje: Bezoek een kerstmarkt

Rondom de kerst zijn er vele kerstmarkten die je kunt bezoeken in binnen- en buitenland. Hier kun je heerlijk rondstruinen, lekker eten en genieten van mooie muziek. Sommige kerstmarkten hebben zelfs een eigen schaatsbaan, waardoor je ook nog even lekker kunt schaatsen. Op de kerstmarkt voel je de optimale kerstsfeer en merk je dat iedere andere bezoeker en kraamhouder dat ook voelt. Bekijk dus eens welke kerstmarkten er allemaal bij jou in de buurt zijn of maak er een uitje van naar bijvoorbeeld Duitsland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *