Keuken inspiratie / Wooninspiratie / Woontips

3 voordelen van een handgemaakte keuken

Iedereen heeft wel een beeld bij haar of zijn droomkeuken. Vaak is het realiseren van een droomkeuken lastig omdat je bij de meeste keukenzaken moet kiezen tussen bepaalde stijlen. Natuurlijk kan je een aantal dingen aanpassen naar wens. Denk bijvoorbeeld aan handgreepjes en kleuren, echter is een handgemaakte keuken op maat de manier voor het realiseren van jouw droomkeuken. Ga samen met een keukenadviseur zitten en bespreek je wensen, vervolgens zal er een schets uitrollen van jouw droomkeuken, die op maat geleverd kan worden. Wij hebben deze specialist in handgemaakte keukens gevraagd naar de drie grootste voordelen van een handgemaakte keuken.

Perfect op maat

De ruimte die je hebt wordt optimaal benut. Keukens op maat zijn namelijk perfect op maat gemaakt, op de millimeter nauwkeurig! Dit betekent dat je geen schotjes of loze ruimtes meer in de keuken. Wil je bijvoorbeeld een kastjes dat precies 51,2 centimeter breed is? Dan kan dat simpelweg gemaakt worden door gespecialiseerde keukenbouwers. Bij andere keukenzaken heb je alleen keuze uit standaard maten.  Een keuken die perfect op maat is, is een enorm voordeel om te kiezen voor handgemaakte keukens.

Keuze uit vele merken keukenapparatuur

Bij standaard keukenzaken wordt de apparatuur vaak geleverd als set. Het los uitkiezen van keukenapparatuur is vaak niet mogelijk. Bij een keuken op maat mag je alles zelf uitkiezen. Wil je een afzuigkap van Whirlpool en een oven van Neff? Geen probleem! Verdiep je zelf in de verschillende merken keukenapparatuur en vraag advies bij jou keukenadviseur om de beste apparatuur voor jouw keuken te kiezen.

Helemaal naar wens

Je mag alles zelf kiezen. Van kleur, thema en apparatuur tot de materialen die gebruikt moeten worden. Geef jouw wensen aan bij de keukenadviseur en kijk of dit mogelijk is. Hoogstwaarschijnlijk geeft de adviseur nog wat handige tips en adviezen die jouw droomkeuken verbeteren. Kortom, bij een handgemaakte keuken heb je alles in eigen hand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *