Keuken inspiratie / Wooninspiratie

3 keukentrends van 2018-2019

Wil jij binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan is het altijd leuk om een trendy keuken te kiezen die meegaat met de huidige trends. Een keuken koop je om er vervolgens langere tijd van te genieten. Wij hebben een lijstje gemaakt met drie opkomende keukentrends voor het najaar van 2018 en héél 2019. Vallen onderstaande trends bij jou in de smaak? Overleg met een keukenadviseur of het mogelijk is in jouw woning.

Verborgen keuken

Wil jij je keuken even verbergen? Dat kan met een verborgen keuken. Steeds vaker zien we dat keukens één worden de woonkamer. Een verborgen keuken is een keuken die je kan verbergen door er een wandje voor te schuiven. De “hidden kitchen” is erg praktisch en ziet er stijlvol uit.

Minimalistisch

Het kiezen voor één kleur of materiaal is erg populair. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat er gekozen wordt voor een minimalistische inrichting. Eerder werd dit vaak gezien als saai, maar wanneer je kiest voor het juiste materiaal is het juist heel stijlvol. Een minimalistische keuken lijkt daarnaast ook nog veel ruimtelijker.

Gekleurd marmer

Al jaren is marmer erg populair in keukens. We raken er nog lang niet op uitgekeken.. een opkomende trends is namelijk gekleurd marmer in de keuken. Deze gekleurde variant heeft een zeer stijlvolle uitstraling.

Voor bovenstaande trends hebben wij navraag gedaan bij de keukenadviseurs van Keukeneiland. Deze keukenzaak is gevestigd in Ermelo en levert topkwaliteit keukens in de ruime omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *