Woonideeën / Wooninspiratie / Woontrends

Woontrends 2017

Uw ideale interieur is iets dat altijd in beweging blijft. Uw smaak kan veranderen en het kan ook gewoon leuk zijn om af en toe iets te veranderen in het interieur. Voor hippe inspiratie kunt u natuurlijk het best de laatste woontrends volgen. Dit zijn op dit moment de woontrends van 2017:

Natuurlijke materialen

Het verwerken van natuurlijke materialen in uw interieur, is een van de grote woontrends op dit moment. Bij natuurlijke materialen kunt u natuurlijk denken aan hout maar ook aan bijvoorbeeld kurk. Het gebruik van kurk in huis is een tijdje niet zo gangbaar geweest, maar is in 2017 weer helemaal hip.

woontrend natuurlijke materialen

Planten in huis

Het is al een aantal jaar in opkomst maar in 2017 zijn planten in uw huis echt helemaal hip. Een aantal planten zorgen voor een rauwe maar frisse uitstraling van uw interieur. Kies voor verschillende kleuren groen en combineer ze met de natuurlijke materialen voor een hip interieur.

woontrends 2017

Donkerblauw

Donkerblauw is de kleur van dit moment! De kleur kan gebruikt worden in alle kamers en heeft een stoere uitstraling. De verschillende soorten donkerblauw kunnen goed gecombineerd worden met koper of brons dat ook erg populair is in 2017.

woontrends

Bron: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *